VAL-activiteiten

VAL-activiteiten

scherpe prijzen met een vakkundige uitvoering

Value Added Logistics


Ook de aanvullende diensten, in de logistiek ‘Value Added Logistics’ genoemd zijn bij ons in goede handen. Roosenboom verzorgt buiten de opslag, handling en voorraadbeheer nog tal van activiteiten om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn.

Denk hierbij aan het wegen van pallets tot complete vrachtwagens. Ook kunnen wij uw goederen ‘orderpicken’, wikkelen en labelen, zodat deze gereed staan voor verzending.

De afgelopen jaren zijn wij qua ‘Value Added Logistics’ voornamelijk gegroeid vanwege onze uiteenlopende mogelijkheden in de ‘plastics’.


Ompakken / Herconditioneren


Wij hebben in ons logistiek centrum de mogelijkheid uw goederen om te pakken en te herconditioneren.

Zo kunnen we vrijwel alle plasticmaterialen ompakken, verpakken en herverpakken in zakgoed, bigbags, octabins en dozen. Deze goederen kunt u op allerlei manieren bij ons aanleveren; in bulk, bigbags, octabins of zakgoed.

Bent u niet tevreden over het uiterlijk van uw goederen, of zijn uw goederen voor of tijdens het vorige transport beschadigd of vervuild geraakt? Wij herstellen uw gehele partij, zodat deze weer in perfecte staat is!


Afzakken / Bigbags vullen


Wij beschikken over een afvulzakmachine, die uw granulaat of maalgoed tot de gewenste hoeveelheid af kan zakken. Heeft u nog speciale wensen, alles is mogelijk!

Tevens zijn wij in het bezit van een automatisch bigbagvulstation, waar wij een silowagen in minder dan 60 minuten om kunnen pakken naar bigbags.


Sileren


Tenslotte hebben wij ook nog de mogelijkheid uw zakgoed, bigbags of octabins te verladen in een silowagen.