Transport & Expeditie

Transport & Expeditie

wij vervoeren uw vracht op zeer korte termijn

Transport


Wij beschikken over tautliners en kastentrailers welke worden ingezet voor vervoer binnen Europa. Onze specialiteit ligt in het distributieverkeer binnen de Benelux en het transporteren van en naar Duitsland. Al onze voertuigen zijn uitgerust met alle wettelijke laadhulpmiddelen zoals spanbanden, hoekbeschermers en antislipmatten. Door een efficiënte en nauwkeurige planning kunnen wij concurrerende tarieven aanbieden voor zowel groupage-zendingen als Full Truck Loads (FTL)


Distributieverkeer


Doordat wij beschikken over breed ‘scala’ aan voertuigen, zijn wij in staat de klant optimaal te bedienen. Voor het distributieverkeer in de Benelux maken wij buiten tautliners en kastentrailers ook gebruik van bijvoorbeeld motorwagens en combinaties (motorwagen + aanhanger).

Tevens zijn onze voertuigen voorzien van een laadklep en hebben onze chauffeurs een pompwagen bij zich, waardoor wij kunnen laden en leveren bij zowel grote bedrijven als particulieren.

Onze chauffeurs hebben ruime ervaring in het distributieverkeer, zodat uw zending zorgvuldig op plaats van bestemming afgeleverd wordt.


Expeditie


Door het gebruik van een grote groep betrouwbare partners, hebben wij op elk moment een auto beschikbaar om uw vracht op zeer korte termijn te vervoeren. Wij hebben voldoende ervaring in het vervoeren van diverse producten, van speelgoed tot staal.

Vanwege onze jarenlange ervaring, weten wij ook speciaal transport optimaal te verzorgen voor onze klant. Denk hierbij aan leveringen met kooiaap en bulktransporten. Leg uw vraag bij ons weg, en wij gaan het voor verzorgen!

Hierdoor zijn wij in staat om onze klant in zijn geheel ‘logistiek te ontlasten’. Buiten dat wij de goederen vervoeren, bieden wij ook de mogelijkheid vracht voor de klant aan te melden op laad- en losadres, zodat alle partijen tevreden zijn.

Wij maken uw transport mogelijk

Neem gerust contact op voor verdere vragen